Keukenrenovatie

Waarom uw keuken renoveren bij KTFkeukens ?

Keukenrenovatie advies van KTFkeukens

Ktfkeukens.nl geeft u het juiste advies voor uw bestaande keuken, en is een ervaren renovatiespecialist. Keukenrenovatie en het renoveren van uw keuken is moeilijker zonder een goed advies.

 

Er komt vakkundig en expertise bij kijken om een bestaande keuken zo goed mogelijk op te knappen, zo dat het resultaat naar behoren word gerenoveerd.

 

De keuken goed afwerken, en aanpassen bij blijvende onderdelen van uw oude keuken is een specialistische ervaring noodzakelijk.  ktfkeukens beschikt zeer ervaren keukenrenovatie monteurs die u hierbij perfect kunnen helpen.

 

KEUKENRENOVATIE OF EEN NIEUWE KEUKEN?

Deze vragen worden ons vaak gesteld. Dit is afhankelijk van wat u allemaal wilt gaan renoveren van uw oude keuken.

 

Kiest u voor nieuwe deuren of een nieuwe aanrechtblad,  dan is het vaak realistischer om een volledig nieuwe keuken te kopen. Meestal is deze keuze  goedkoper dan losse onderdelen aanschaffen, verwijderen en plaatsen.

Keuken renoveren: onverstandig. of  juist beter?

Een voordeel renoveren geeft een waardestijging van je huis. Omdat een keukenrenovatie minder kost dan het plaatsen van een nieuwe keuken.

 

Een grote waardestijging  door een keukenrenovatie? is dat mogelijk?  Dit is echter van een aantal factoren afhankelijk, zoals de nieuwe indeling van uw keuken en het formaat van de keukenrenovatie.

 

Onze experts begeleiden u door het hele proces heen, en met hun vakkundige kijk , kan het u voordeliger uitkomen tijdens een renovatie.

Nadelen van keuken renoveren

Ook kent een keukenrenovatie een aantal nadelen. Ten eerste is de indeling van een keuken moeilijk te wijzigen. Het is wel mogelijk, maar dit betekent dat de kosten stijgen.

 

Hierdoor krimpt de marge tussen een keukenrenovatie en een nieuwe keuken. In dat geval raden wij klanten altijd aan om voor een nieuwe keuken te kiezen. Bekijk ook: wat kost een keuken?

 

Ook kan het zijn dat een fabrikant bepaalde formaten keukendeuren niet meer levert. In dat geval moeten onze monteurs op maat gemaakte deuren maken. Dit kost meer dan nieuwe keukendeurtjes bestellen voor een nieuwe keuken. Kortom, ook in dit geval is het verstandiger om voor een nieuwe keuken te kiezen.

Een gerenoveerde keuken is geen nieuwe keuken.

Als je keuken van door slechte onderhoud uit elkaar valt, dan is het niet verstandig om alles te gaan vervangen. Je keuken zou er misschien beter uit, maar de keuken dan nog maar een paar jaar mee.

 

T’s heel belangrijk om rekenschap te houden met  de huidige staat van uw keuken.

Wilt u het beste advies voor een renovatie van uw keuken?

Neem gerust contact met ons op via Whatsapp Chat of via onze

contact formulier >>

Wij nemen z.s.m contact met u op !

YOU MAY ALSO LIKE